Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Ayrıca, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla birlikte muamelat adımları ekseriya şunları muhtevaerir:

Montaj sürecinde beceri olarak bütün kurallara yakışır şekilde yerleştirilen bir kanatlı yangın bapsı, dünyaarı sağlıklı açılacak şekilde kullanılır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yaman sızdırmaz özelliğe ehil olmaları dolayısı ile yangın çabucak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Ivedi çıkış bapsı adı ile bile bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birçok örgüda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Yangın merdiveni bapsı, esrarı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı lokum özelliği sebebiyle alevlerin denetleme altına düzenınmasında payanda evet ve yangının yayılmasını engeller.

Camlı yangın bapları veya panik barlı yangın bapları başka yangın bapsı türleri arasındadır.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı doğru itilen ve kolay açılmasını sağlayan ürkü branş şeklindedir. Mühlik durumlarda Yangın Kapısı kullanılacağı dâhilin bayağı işlevsel şekilde yer yapmalıdır.

ERZURUM - Erzurum'da iftar Yangın Merdiveni Kapısı vakti saatinde trafikte ilerleyiş halindeyken yanan otomobil kurusıkı meşbu dakikalar yaşattı.

Sevimli Kayıplarını Önleme: Yangın çıkış bapları, yapı sakinlerinin hızlı tahliyesini esenlayarak hayat kayıplarını en aza indirir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın canipısaf firmalar yangın bapsı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Yangın anında kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla gerçek orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması dâhilin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın Bapsı Kolu aşağı tamam itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayıcı Panik Sektör yapısında kullanılır. Ateş anında ihtiyaç duyulan bu aparat bayağı işlevsel ve doğru dürüst olmalıdır.

Mafevkda makam kayran kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya Yangın Kapısı tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması konstrüksiyonlabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Report this wiki page